Filter  Strana 1 od 2    Display  of 35
Status Ime i prezime Tip Problema Adresa lokacije Slika lokacije Opis Problema Odgovor
Jagoda Ranković Vodovod i kanalizacija Ibarska magistrala, oko 500m od skretanja za Vranić, sa desne strane u pravcu Lazarevca Poštovani, nakon telefonskog razgovora, obraćam Vam se i putem e-maila na problem izlivanja kanalizacije i rasta barske trske i drugog rastinja u kanalu pored Ibarske magistrale (ispred domaćinstva mojih pokojnih roditelja), Naime, na oko 500 metara od skretanja za Vranić u kanalu pored Ibarske magistrale sa desne strane u pravcu ka Lazarevcu, izliva se kanalizacija iz koga je izrasla barska trska i drugo rastinje. Neophodno je zaustaviti izlivanje kanalizacije i očistiti kanal od rastinja. U nadi rešenja ovog problema, srdačan pozdrav. 
Petrovic Dragan Vodovod i kanalizacija Talambaska 19 Nema vode. Da li je kvar i kad cemo dobiti voduo
KOLEKTOR ETRA DOO BEOGRAD Vodovod i kanalizacija Svetosavska 394d već drugi dan nemamo vodu ili je pritisak jako slab
Brkić Vodovod i kanalizacija Svetozara Marinkovića Zare 4 Nema vode. Da li je isključena i do kad neće biti
Brkić Vodovod i kanalizacija Svetozara Marinkovića Zare 4 Nema vode. Da li je isključena i do kad neće biti
Ivan Aleksic Vodovod i kanalizacija Barajevo Voda u sahti pre vodomera curi i uskoro ubrzo ce preliti preko sahte. Hitna istuacija
Petrovic S Branko Vodovod i kanalizacija Sime Markovic 62 11462 Ocitama voda za mesec 31.03.2020 (00115m3) 24.04.2020 (00122)
Radenković Leposava Vodovod i kanalizacija Bogoljuba Mihajlovića 56 U vodovodnom šahtu se izliva voda (pre vodomera). Molim Vas da mi date kontakt službe (lica), koja bi mogla da reši problem ili da pošaljete ovlaćeno lice.
Bratislav Otasevic Vodovod i kanalizacija Bogoljuba Mihailovica 35 Vranic Prilkom promene sata za vodu, na datoj adresi, ventil za zatvaranje vode nije vracen u postojece stanje,vec je okrenut za 180 stepeni,tako da je izuzetno tesko prici ventilu. Molim, Vas da ventil vratite u prvobitan polozaj.
Bratislav Otasevic Vodovod i kanalizacija Bogoljuba Mihailovica 35 Vranic Prilkom promene sata za vodu, na datoj adresi, ventil za zatvaranje vode nije vracen u postojece stanje,vec je okrenut za 180 stepeni,tako da je izuzetno tesko prici ventilu. Molim, Vas da ventil vratite u prvobitan polozaj.
Ljiljana Milosavljevic Vodovod i kanalizacija Dubravska 48 Nisu postavljene cevi za kanalizaciju od ulice Dubravska 44 do 48.Zasto?????
Milinkovic Vodovod i kanalizacija Bratstva Jedinstva 81a Nedeljom neko ispušta vodu kod mog placa ,Milioni litara mi poplavljuje plac , molim vas regulisite , odnosi mi zemlju sa placa i pada drveće
Miljana MILOJEVIC Vodovod i kanalizacija Mila Vukovica 15-19 Cev je napukla i neprestano se voda sliva niz ulicu i poplavljuje dvorista
nada grbic Vodovod i kanalizacija Svetosavska 329c, Barajevo-Guncati Na ventilu, pre vodomera curi voda
Vesna Pusica Vodovod i kanalizacija Posavskih Partizana 20 Postovani, kako se niko ne javlja na dostupne telefone, molim Vas da prosledite prijavu da vec 2 dana curi voda u sahti pre vodomera i ne mozemo da je zatvorimo. U sahti je izbacena voda ali i dalje curi. Na tom placu niko ne zivi i voda se ne koristi te je kapija otkljucana kao i sahta. Nalazi se kanatac na lancima ali svakako nisu zakljucani, samo ih skinite i nakon intervencije postavite isto. Hvala. Molim za potvrdu da ste primili reklamaciju.
Dragan Radojicic Vodovod i kanalizacija Sarajevska 12. Postovani, Zbog neazurnosti vodovoda. Cevi duz glavne magistrale u ulici Sarajevska 12. u Meljaku stalno pucaju usled dotrajalosti. Tim cinom se direkno steti kuci i objektima uz nju gospodje Jelene Radojicic!
Danijel Noush Vodovod i kanalizacija Vranić,Kosmajskih Partizana 125a Poštovani, 10.11.2017. je prijavljeno vodovodu curenje cevi ispod puta u Vraniću,Kosmajskih Partizana 125a,glavna ulica.Ekipa je izašla juče ali nije ništa uradila. Molim vas da intervenišete kod nadleđnih jer su krenuli mrazevi i voda počinje da ledi,stvara poledicu,a i uništava se nov asvalt. Hvala unapred. Danijel Noush.Na fotografiji je označeno mesto izbijanja vode.
lLjiljana Lecic Vodovod i kanalizacija Dragise Aleksica Vec sam Pisala o vodi na ulici u Dragise Aleksica. Vidim da je prijava pregledana, a nije dat odgovor. Ne verujem da niko ne moze da izadje na teren da bar izvrsi uvid u stanje???? Cemu ovaj servis, ako se ne dobije odgovor???
Ljiljana Lecic Vodovod i kanalizacija Dragise aleksica Postovani, iznad broja 13 u ulici Dragise Aleksica u Vranicu, pukla je cev, voda curi vec dve nedelje. Komsije su prijavile problem, ali niko nije dosao to da resi. Zanima me kada ce problem biti resen?
Zoran Dinić Vodovod i kanalizacija Mike Ćurčića, Baćevac, Barajevo Poštovani, Živim u selu Baćevac. U prethodnom periodu bili smo u režimu "planskog preusmeravanja vode" u danima kada je spoljašnja temperatura išla preko 30 stepeni. U isto vreme, u ulici Mike Ćurčića, između raskršća sa Radiše Jovanović i Živorada Jankovića, u više navrata (a to je slučaj i danas) voda iz oštećene cevi nekontrolisano otiče u kanal pored puta. U jednom od razgovora sa radnicima BVK-a shvatio sam da na tom potezu ima, maltene, biše spojnica nego originalne cevi. S obzirom da je šteta koja nastaje oticanjem vode velika (pa zbog velike potrošnje dolazi do gore pomenutih preusmeravanja, tj. restrikcija) apelujem da se problem pucanja pomenute cevi reši. Srdačan pozdrav Zoran Dinić