Filter  Strana 1 od 11    Display  of 205
Status Ime i prezime Tip Problema Adresa lokacije Slika lokacije Opis Problema Odgovor
Gordana Vukovic Javna rasveta Stara Lipovica 43 Osvetljenje
Mirjana Miric Saobraćajnice Glumcevo Brdo Deo put a od oktetnice do raskrsnice za Ripanj je ceo prekriven rupama.Ne postoje ni kanali sa strane za vodu,I preko tih rupetina oni iscrtavaju liniju.Da li je moguce da kilometar puta ne moze da se presvuce godinama.A znate da tim putem prolaze tri linije gradskog prevoza.Dokle cemo da placamo popravke auta kod majstora,ko ce to da nam nadoknadi.Stvarno sramota!
Petar Kojović Saobraćajnice 9 Maja 27a, Guncati Poštovani, Ulica 9 maja, u donjem delu gde se nalazi više objekata za stanovanje je jedna od retkih preostalih ulica koja nije rekonstruisana iako je to planom predviđeno pre više godina. Sada već, to postaje sekundarni problem jer se kao primarni problem pojavljuje konstantno gomilanje kišnih (i ne samo kišnih) voda koje nemaju adekvatnu drenažu pored ovog puta. Ovim su direktno ugroženi objekti ispod ulice 9 maja, 5 kuća u nizu koje su već izložene pojavi klizišta (pojava vode u šahtovima, pucanje zidova kuće usled sleganja i pomeranja temelja. Da li možete da pošaljete ekipu na teren pored broja 27a na uviđaj i da preduzmete bilo šta. Smatram da, ako već nema novca za kompletnu rekonstrukciju ulice, može da se uradi drenažni kanal u ukupnoj dužini od cca 100m što je za vas zanemarljiva investicija, a sprečavate pojavu kliziišta i urušavanje onbjekata.
Srdjan Mijajlovic Ostalo/Ne znam Veliki Borak Vlasnik parcele ali nazalost papiri su izgubljeni/ukradeni, molim za pomoc!
Aleksandar Mijatović Ostalo/Ne znam Internet Poštovani, sa svog fejsbuk naloga uskraćen sam da reagujem i komentarišem na objave zvanične fejsbuk stranice gradske opštine Barajevo iz nepoznatog razloga i zahtevam da mi se omogući interakcija sa pomenutom fejsbuk stranicom jer je to moje građansko pravo! Srdačan pozdrav, Aleksandar Mijatović.
Milos Javna rasveta Makedonska 9, Meljak Cemu sluzi ovaj sajt kad ljudi pisu, a priblemi se ne resavaju? Konkretno moj slucaj( imate ga negde dole) u prijavama. Proslo je vec negde oko 6 meseci od prijave na ovon sajtu i zvanjem telefona za prijavu kvara! Sramota i bruka za Opstinu, sijalice nisu u stanju da pronene!!!! Velika 0
Nemanja vukadinovic Saobraćajnice Cara lazara kod toplane Rupa na samoj krivinu koja ukazuje na opasnost saobracaja i pesaka, male dece
Aleksandra ilić Urbanizam i izgradnja Duje damjanovića Kada ćete asfaltiranje duje damjanovića do broja 35iznad naselja Gaj pre vodovoda desno? Ili bar baciti šljunak.
Lipovica Javna rasveta Stara Lipovica U ulici Stara Lipovica kod broja 176/a, ne rade tri ulicne sijalice.
???????? Javna rasveta ????? ???????? ? ????? ????? ???????? ??? ????? 176/?, ??? ?????? ???????? ?? ????.
Milica Milovanović Smeće i divlje deponije Veliki Borak, Ul. Milisava Bogdanovića Nedostaju kontejneri ili kante za odnošenje smeća. Najbliži kontejner je udaljen 1000 m. Potrebno je, takođe, asfaltirati ul. u dužini od 500 m, od ul. Milića Marjančevića pa do puta za Leskovac
zoran jovanović Javna rasveta vranić u ulici milinka jelića od br.1 do kraja rade samo dve sijalice,a ulica puna male dece
Roditelji Glumčevo brdo Ostalo/Ne znam Zašto se zovete "servis 48 sati?" Odgovora nema? Pitanje glasi: ko treba da brani interese nase dece i nas?
Roditelji Glumčevo brdo Ostalo/Ne znam Glumčevo brdo, Lipovica, Nenadovac,Karaula Tražimo odgovor nadležnih u vezi minibusa 405L. Ukoliko nema ko da brani naše interese, blokiraćemo put.
Jelena Cekić Ostalo/Ne znam autobus 405L Poslala sam ovu poruku predsedniku opštine, ali nemam potvrdu da je poruka poslata. Poruku prosledjujem javno jer je pitanje interesa puno gradjana opštine Barajevo. "Informacija sa sajta Go Voždovac o proširenju trase autobusa broj 405L nas je jako zabrinula, ogorčila i nadasve izazvala paniku medju gradjanima naselja Glumčevo Brdo, Nenadovac, Karaula i Lipovica. Link za info je ovde: https://vozdovac.rs/2017/12/22/34733/# Kao predsednika naše opštine, molim Vas da hitno urgirate kod nadležnih zbog ove odluke, pre 22.12.2017. Mi nismo gradjani drugog reda! Autobus o kome je reč je minibus koji najviše koristi deci osnovne škole Knez Sima Marković od 1. do 4. razreda. To je jedini siguran prevoz da svu našu decu, a i za nas. Odlukom da se promeni trasa, tj. da se produži, znači da će naša deca putovati sa Glumčevog Brda iz škole preko Bele reke kod Ripnja do kuće, na primer u Nenadovcu. To znači da će nam deca putovati najmanje 50 minuta iz škole kući!?! Kao predsednika svih gradjana opštine Barajevo, tražim od Vas lično da zaštitite osnosvna prava i interese svojih sugradjana. Ne pišem samo u svoje ime, pišem najpre u ime naše dece i svih ostalih koji koriste ovaj prevoz."
Jelena Cekić Ostalo/Ne znam Kontakt forma za administratora na sajtu ne radi. Imam pitanja za administratora.
Nikola Đorđević Javna rasveta Branislava Jovanovića 13 - Nenadovac U pomenutoj lici nekoliko uličnih svetiljki ne radi više od pola godine. Nekoliko puta je upućen i direktan poziv i problem je prijavljen ali nije došla ni jedna ekipa da sredi svetiljke. Molim vas za brz odogovor kada možemo da očekujemo da će problem biti rešen.
Danijel Noush Vodovod i kanalizacija Vranić,Kosmajskih Partizana 125a Poštovani, 10.11.2017. je prijavljeno vodovodu curenje cevi ispod puta u Vraniću,Kosmajskih Partizana 125a,glavna ulica.Ekipa je izašla juče ali nije ništa uradila. Molim vas da intervenišete kod nadleđnih jer su krenuli mrazevi i voda počinje da ledi,stvara poledicu,a i uništava se nov asvalt. Hvala unapred. Danijel Noush.Na fotografiji je označeno mesto izbijanja vode.
Jela Stevanović Javna rasveta Maršala Tita 152, Meljak Poštovani, nekih mesec dana ne radi ulična rasveta u školskom dvorištu područnog odeljenja škole u Meljaku. Nastava u posle podnevnoj smeni traje do 17 časova. Molim Vas da zbog sigurnosti i bezbednosti učenika što pre rešite naš problem.
???? ??????????, ???????? ????? Javna rasveta ??????? ???? 152, ????? ??? ????? ????? ???? ?? ???? ?????? ??????? ? ???????? ????????, ???????? ??????? ????? ? ??????. ?????? ??? ?? ??? ??? ?????? ???????. ??????? ? ????? ????????? ????? ????? ?? 17 ??????, ? ??????? ?? ????. ???? ?????????? ? ??????????? ???????, ????? ??? ?? ??? ??? ?????? ??? ???????