Filter  Strana 1 od 9    Display  of 166
Status Ime i prezime Tip Problema Adresa lokacije Slika lokacije Opis Problema Odgovor
Mirjana Tasić Ostalo/Ne znam Jezero Duboki potok Gde se može naći informacija o kvalitetu vode u jezeru
Ivana Ostalo/Ne znam B.Tašica Gaj naselje Da li je moguce da svako leto nemamo vode zato sto privatne kuce zalivaju svoje baste...dokle vise, sram Vas bilo dokle vise izgovori da su radovi u pitanju...Svako leto radovi...a onda stigne redovno racun za vodu kao da smo koristili svaki dan ceo mesec...
Marijana Sunajko Saobraćajnice Ljubljanska ulica ,KO Baćevac Kome da se obratimo sa peticijom i potpisima za nasipanje Ljubljanske ulice u Baćevcu? Unapred hvala.
Marijana Sunajko Urbanizam i izgradnja Bacevac Da li mogu za plac u Baćevcu dobiti lokacijsku dozvolu bez gradjevinske? Nisam jos uvek resila da li ce objekat biti cvrsta gradnja ili montazna . Kojoj sluzbi tj. kojoj kancelariji u opstini treba da se obratim po pitanju lokacijske dozvole? Unapred hvala.
Ferdinand Bilstein SEE doo ( Milena Mirković) Javna rasveta Brđanska 412 Problem sa rasvetom na nekoliko bandera ispred naše kompanije. Problem je sa lampama na banderama, nisu u pitanju sijalice.
Danilo Tmušić Ostalo/Ne znam Ljubljanska broj 11g Meljak U Ljubljanskoj ulici je 2014 godine iskopan kanal od strane komunalnog preduzeća Barajevo u dužini od 200m.Do današnjeg dana nisu završeni radovi.Za vreme padavina dolazi do izlivanja fekalija i odpadnih voda na put i u pojedina dvorišta kao i do obrušavanja puta i dela privatnog zemljišta.Deo puta u duzini od 100m(koji se obrušava)nalazi se 700 m od Ibarske magistrale do sada nikad nije nasipan ni uređivan.Taj deo ulice je naseljen i smatram da bi ga trebalo bar malo urediti.
Milos Ciric Ostalo/Ne znam Posavskih partizana Ovim vam se obracam za probleme u ulici Posavskih partizana ,prvo osvetljenje ulice je veoma lose na jednom delu ulice osvetljenje je veoma lose a na jednom je u redu,jeste da u ovoj ulici ne zivi mnogo stanovnika ali mislim da za nas koji smo tu bi to znacilo pogotovo oko broja 59.Drugo sto je jos veci problem je stanje ulice posto je neasvaltirana ,koliko sam cuo od stanovnika zadnji put je nasipana pre 3 ili 4 godine ,tako da je sada sav taj nasip u veoma losem stanju sa puno rupa .
Ivan Bankovic Saobraćajnice Svetosavska 63 ???????? ?????? ? ???? ????????? ??????? ?????????? (??????: ??????????? 63, 11460 ????????) ???? ?? ?????? ?????? ???????? ? ???????? ???? ? ????????? ????? ? ?? ???? ????? ?? ???????? ????? ???????????? ???????. ? ??? ? ????, ????? ??? ?? ???????? ???????????? ?????? ? ?????????? ???? ?? ????????? ????? ???????????, ? ???? ????????? ???????????, ??????? ???????? ?????? ? ???????? ?????. ? ?????????? ?????? ?? ????? ???????????, ????? ??? ?? ?? ?????????? ??????? ?????.
Marko Jovičić Smeće i divlje deponije Veliki Borak-Skojevcka 1c Postojili mogucnost da gradjanima podelite zelene kante po kucama,po principu naselja Velika Mostanica,posto ne postoji nacin da resite komunali problem kontejnera. Zaista je glupo da placamo smece,a da pritom po 50 metara ili kilometar nosimo do najblizeg kontejnera. Gradjani su spremni da se udruze i da kolektivno prestanu da placaju kako bi se resio komunalni problem.
Jovanovic Aleksandar Saobraćajnice Zapadna,Radnicka U ove dve spomenute ulice nije ociscena zaostala rizla sa puta,auta nam mnogo klizaju po putu a ponekad i sami padamo po putu,molim da se ovaj problem resi
Maja Markovic Javna rasveta ul.Radoja Joksica Ulica Radoja Joksica u Vranicu vise od mesec dana nema ulicnu rasvetu!Cela ulica!!
Zoran Đorđević Vodovod i kanalizacija Baćevac,Robajska 1 IZLIVANJE SEPTIČKIH JAMA! Iznad mog imanja na dužini od 100 metara nalazi se 6 septičkij jama koje se izlivaju u Robajsku ulicu i pravo se slivaju u moje dvorište,zagađeno mi je tri bunara kao i zemljište oko kuće-3,5 hektara,deca ne mogu da se igraju po dvorištu a čak ni ovce i koze neće da pasu tu travu.Molim Vas da ukolike ste u mogućnosti preduzmete nešto ili me uputite na odgovarajuće institucije i organe.
Borislav Gnjatović Javna rasveta Borivoja Tašića 21(39) da li neko reaguje na ove prijave?
Borislav Gnjatović Ostalo/Ne znam Borivoja Tašića (takozvani tržni centar Mimiko) Poštovani, U zgradi napuštenog takozvanog tržnog centra Mimiko skupljaju se psi lutalice i arlauču po celu noć, takođe se skupljaju i narkomani i stvarno je jeza gledati u tu zgradu, ili prolaziti pored iste. Nekima služi i kao javni wc. Dakle, katastrofa! Objekat je sagrađen bez građevinske dozvole na placu koji pripada skupštini grada Beograda, tačnije, opštini Barajevo, pa ako bi moglo da se donese neko rešenje kako bi se objekat zapečatio do konačne odluke o istom. Srdačan pozdrav. Borislav
Borislav Gnjatović Javna rasveta Borivoja Tašića 21(39) Ne radi sijalica javne rasveta na nizbrdici u ulici Borivoja Tašića kod takozvanog tržnog centra Mimiko, nizbrdica se nalazi između brojeva 41 i 43, a stub javne rasveta na pola te nizbrdice.
Stefanija Popov Božić Saobraćajnice Lipovički put, Lipovica Poštovani, Ulica Lipovački put koja povezuje Ibarsku magistralu sa Ripnjom i Barajevom (deonica od Ibarske magistrale do raskrsnice gde put levo nastavlja prema Ripnju, a desno prema Glumčevom brdu i dalje prema Barajevu) je prvi i posednji put asfaltirana 1989.godine! U međuvremenu, samo su krpljene rupe, a nikada nije ponovo asfaltirana. Ta deonica iznosi svega 6-7km, i pritom je put koji povezuje veća ruralna naselja (Ripanj, Barajevo itd.) i njome se saobraćaju autobusi GSP-a i ?Laste?, kao i veća teretna vozila. Svi oni su, normalno, za ovih skoro 30 godina, drastično narušili asfalt. Moje pitanje je: kada će se izvrsiti novo, potpuno asfaltiranje ove deonice puta, a ne samo krpljenje rupa koje nakon 30 godina ?krpljenja? deluje kao kaldrmisan put? S poštovanjem, Stefanija Popov Božić
Stefanija Popov Božić Smeće i divlje deponije Lipovički put, Lipovica Kontejneri celom dužinom ulice Lipovički put, od Ibarske magistrale, pa prema Glumčevom brdu, se ne čiste redovno. Često su puni smeća, a smeća u velikim količinama ima i oko njih. 1. Koliko puta nedeljno se oni čiste? 2. Da li postoji mogućnost da se oni redovnije čiste? 3. Da li se može staviti veći broj kontejnera, s obzirom da se nalaze, u proseku na svakih 1,5 do 2 km? Problem je u tome što se odvoz smeća plaća kroz uplatnice "Infostana", a da bi došli do kontejnera moramo da pešačimo do 1km ili da smeće odvezemo kolima. Unapred se zahvaljujem na odgovoru...
zvezdan pavicevic Saobraćajnice ibarski put,skretranje za barajevo kod policije u lipovici ogroman problem,,iz pravca beograda,u lipovici na skretanju za barajevo kada se prestrojite u traku za skretanje levo,sva vozila vas obilaze sa desne strane???prave se dva ogromna prekrsaja..1.obilazak na punoj liniji.. 2.obilazak sa desne strane(kod nas se obilazi sa leve strane)..svi koji obidju vozilo koje skrece za barajevo nalecu pravo na autobusku stanicu za lazarevac i na ljude koji cekaju autobus..sve se odvija ispred punkta policije...a da ne pominjemo pretrcavanje pesaka preko ibarske magistrale pred ocima policije..molim da se preduzmu koraci da se saobracajnim propisima regulise saobracaj na pomenutoj lokaciji..
Momcilo Savic Vodovod i kanalizacija Cara Lazara 11/10 48 sati bez vode bez obrazlozenja... Uredno placam svoje racune i ocekujem ozbiljnost sa Vase strane. Obzirom da se ne javljate na telefon i da ne preduzimate mere iz vase nadleznosti primoran sam da ovaj problem i Vase bahato ponasanje prijavim Beogradskom vodovodu. Takodje Vas obavestavam da ukoliko u najkracem roku ne dodje do normalizacije vodosnabdevanja na ovoj lokaciji, problem ce se naci na sudu i koliko sutra na Beogradskoj hronici!!!
Ivana Zivkovic Vodovod i kanalizacija Naselje Gaj Nema vode vec 20h, a niko nije obavestio o tome, dajte bar cisterne...ovo je sramota