Filter  Strana 1 od 14    Display  of 270
Status Ime i prezime Tip Problema Adresa lokacije Slika lokacije Opis Problema Odgovor
Ana Medic Saobraćajnice Stara Lipovica Postovani problem je u neasfaltiranoj ulici.Ja vise ne znam kome da se obracamo moje komsije i ja.Stvarno u 21.veku mi cim padne kisa gazimo blato,leti se navutamo prasine o snegu i da ne pricam kad padne komsije koje zive na kraju ulice bukvalno su odseceni od sveta.Mislim da je u 21.veku sramota da ulice budu neasfaltirane..Sramota i za vas kao opstinu je da ilicq bude ovakva
?????? ????? Javna rasveta ?????????? 10 ?????? ???????? ?? ?????, ? ????? ???????
Tatjana Bojković Stojanović Urbanizam i izgradnja Šeste ličke divizije broj 30b-Baćevac Poštovani, zanima me da li vam je u planu asfaltiranje delova ulice Šeste ličke divizije u kojoj se nalazi i broj 30b u Baćevcu i kada će to biti realizovano? Unapred hvala na odgovoru.
Tatjana Bojković Stojanović Javna rasveta Šeste ličke divizije broj 30b-Baćevac Poštovni, na navedenoj adresi ne postoji ulična rasveta ispred broja 30b a postoje dva stuba a ispred broja 28 ne radi sijalica tako da je veci deo ulice u mraku koja nije ni asfaltirana pa je kretanje jako otezano kada padne mrak pa vas molim da istu postavite i zamenite postojeću koja ne radi. Ukoliko je potrebno da napišem još neki zahtev ili molbu molim vas obavestite me. Unapred zahvalna Tatjana Bojković Stojanović.
Zorica Davidovic Ostalo/Ne znam Lipovacka 42 Konstantni prekidi u snabdevanju elektricnom energijom
Dragoslav Tomić Javna rasveta Živojina Žire Petrovića 18, Baćevac naselje Talambas Već mesecima ne radi ulična rasveta tačnije poslednja bandera u ulici ispred same kuće.
Ljiljana Milosavljevic Vodovod i kanalizacija Dubravska 48 Nisu postavljene cevi za kanalizaciju od ulice Dubravska 44 do 48.Zasto?????
Branko Topalovic Ostalo/Ne znam Milosava Vlajica 1 Postovani, posto sam izgubio svaku nadu da ce mi eps pomoci na bilo koji nacin, moram vama da se obratim za pomoc. Elem kao nesrecni stanovnik opstine barajevo moram da Vam se pozalim da nam struja u Meljaku nestaje svakodnevno vise desetina puta na po par minuta. Poslednjih mesec dana mi je kao posledica toga stradala masina za posudje, masina za rublje i bojler, sa tendencijom da tako prodju i ostali elektricni aparati u domacinstvu. Stoga Vas molim da kao odgovorna lica nesto ucinite po pitanju stabilizacije u isporuci elektricne energije da ne bi doslo do uvecanja stete koju je takav javasluk elektrodistribucije vec prouzrokovao. Molim Vas jos jednom da nesto ucinite po tom pitanju jer je ovo prevrsilo svaku meru. Unapred zahvalan nesrecnik koji mora da placa necije zestoke brljotine.
Dario Ristic Javna rasveta Radoja Joksica Više od godina dana ne radi ni jedna sijalica za ulicnu rasvetu.
Marija Markovic Ostalo/Ne znam Dom kulture Barajevo Postovani, zelim objasnjenje na koji nacin ss prodaju karte za predstavs u Cenzru za kulturu Barajevo? Mesecima unazad pokusavam da kupim kartu za predstavu i to je moguce samo za balkon. Par sati posle objave o odrzavanju predstave sve karte su rasprodate. Ja nikad nisam videla redove ispred Centra za kulturu pa me zanima koji vid prodaje se primenjuje kada je karte nemoguce kupiti regularnim putem
Milinkovic Vodovod i kanalizacija Bratstva Jedinstva 81a Nedeljom neko ispušta vodu kod mog placa ,Milioni litara mi poplavljuje plac , molim vas regulisite , odnosi mi zemlju sa placa i pada drveće
Dusko Popovic Javna rasveta Veliki Borak, Trg palih boraca, park u centru Polomljen stub javne rasvete u parku kod Doma kulture
Grupa građana Javna rasveta Pregorela sijalica na stubu već duže vreme ispred brojeva 33,31,29 i 27. u ul.Prokića kraj. Molimo zamenu.
Danijela Derajić Javna rasveta Milijana Matića 13, Vranić U ulici Milijana Matića u Vraniću na banderi ispred broja 13 već 3 godine ne radi sijalica javne rasvete. Obraćala sam se nebrojeno puta telefonom i mailom JKP "Javno osvetljenje" i opštini Barajevo i niko ništa nije preduzeo..
Danijela Derajić Javna rasveta Milijana Matića 13, Vranić U ulici Milijana Matića u Vraniću na banderi ispred broja 13 već 3 godine ne radi sijalica javne rasvete. Prijavljivala sam nebrojeno puta telefonom, mailom itd. i niko ništa nije preduzeo po tom pitanju.
Nikola Stanic Psi lutalice Meljak Postovani, obracam vam se zbog problema sa psima lutalicama na teritoriji Meljaka, konkretno u ulicama Ustanicka i Veljka Vlahovica. Pretpostavljam da nisam jedini koji pise povodom ovog problema, ali broj pasa lutalica se u poslednjih nekoliko meseci drasticno uvecao. Ako je opstina Barajevo nadleza za ovaj vid problema molim vas da preduzmete nesto po tom pitanju, odnosno ukoliko niste nadlezni molio bih vas da mi dostavite kontakt nadlezne institucije da bih se njeima obratio.
Milos Ciric Javna rasveta Ljubomira Zivkovica Spanca 88 Ne radi nam sijalica ipsred kapihe. Imam dvoje male dece, a ulica nam je u mraku, cesto radim popodnevne i nocne smene porodica mi se ne oseca sigurno u mraku.
Rastko Jovic Javna rasveta Stara Lipovica 2 Postovani, vec duze vreme ne radi svetiljka u ulici Stara Lipovica br 2.Molimo da preduzmete neophodno.
Sara Tufegdzic Urbanizam i izgradnja Sarajevska 7, Meljak Kuca se nalazi na navedenoj adresi. Prilikom kupovine pre 3 godine, imali smo izlaz na glavni put koji je asfaltiran. Vremenom je komsija zagradio taj put, prosirivsi svoje dvoriste. Neophodno je da neko izadje na teren, da se utvrdi cinjenicno stanje i postigne dogovor. Ukoliko to nije moguce, onda da li ima osnova za tuzbu.
Dragica Siljic Zimske službe Stara Lipovica 50 Postovani,ni jednom ove zimske sezone nije ni najmanje ociscen ili makar utaban sneg te je prilaz kucama skoro u potpunosti onemogucen usled nagomilanog snega i smetova. Na navedenoj adresi zivi sama stara i bolesna osoba a i u ostalim kucama je slican profil stanovnika. Zitelji ovog dela vase opstine su sami prokrcili staze kako bi izasli na glavni put ali vise od toga ne mogu! Naravno, svi zitelji ovog dela opstine Barajevo su redovne platise svih svojih obaveza i poreza te im valjda pripada i neko pravo kao sto je ociscen put do njihovih kuca