Filter     Display  of 5
Status Ime i prezime Tip Problema Adresa lokacije Slika lokacije Opis Problema Odgovor
Ana Matovic Psi lutalice Omladinska bb Tutin U Tutinu. Pored Novog Pazara već drugi put me napadaju psi lutalice. Sestru su I ujeli. Gde je podnela prijavu. Kako u ovoj opštini mogu rešiti problem? Osećam se ugroženo.
Dragoslav Vujošević Psi lutalice Naselje gaj Ima jedan zuti/narandžasti pas koji je ujeo nekoliko ljudi u poslednje vrijeme kod okretnice autobusa u naselju gaj. Danas je ujeo covjeka sa ledja totalno neocekivano.
Miloljub Vasović Psi lutalice Ibarska magistrala kod skretanja za Vranić Ujelo me kuče za obe ruke. Nije imalo ogrlicu pa pretpostavljam da je lutalica. Kome i na koji način mogu da podnesem zahtev za odštetu.
Nikola Stanic Psi lutalice Meljak Postovani, obracam vam se zbog problema sa psima lutalicama na teritoriji Meljaka, konkretno u ulicama Ustanicka i Veljka Vlahovica. Pretpostavljam da nisam jedini koji pise povodom ovog problema, ali broj pasa lutalica se u poslednjih nekoliko meseci drasticno uvecao. Ako je opstina Barajevo nadleza za ovaj vid problema molim vas da preduzmete nesto po tom pitanju, odnosno ukoliko niste nadlezni molio bih vas da mi dostavite kontakt nadlezne institucije da bih se njeima obratio.
Odgovoreno Mladenovic Ivan Psi lutalice 29 novembar 180 a Trebez Poštovani , U ime naselja Trebez , zelim da Vas obavestim da imamo veliki problem sa psima lutalicama kojih po trenutnom broju ima 11 komada. Svakodnevno imamo problem sa njima jer svi treba da prodjemo pored njih a neki od njih su veoma agresivni. Vec smo imali par napada i ujeda i u ime male dece , starih i nas ostalih MOLIMO VAS da preduzmete sve neophodne mere za nasu zastitu! Unapred zahvalni ! Poštovani Mladenoviću, Služba komunalne zoohigijene je servis građana u okviru Veterinarske ustanove. Smeštena je u zgradi direkcije u ulici Bulevar despota Stefana 119 u Beogradu. Obavlja poslove sakupljanja leševa sa javnih površina, rešavanja problema uličnih pasa i mačaka, kao i preuzimanja i neškodljivog uklanjanja konfiskata raznih kategorija od trećih lica. Radno vreme Službe komunalne zoohigijene je od 7:30 do 14:30 časova, a svakog radnog dana, organizovana je dežurna ekipa za hitne intervencije (napadi agresivnih životinja, uklanjanje zmija iz naseljenih mesta i vraćanje u prirodnu sredinu) van radnog vremena i za vreme vikenda. Br.tel:011/ 276 43 66 obratite se njima. Unapred zahvaljujemo! SITUACIONI CENTAR Servis 48 sati